Retourbeleid

HOUD ER REKENING MEE DAT WE GEEN GRATIS RETOURZENDINGEN DOEN, HIER ZIJN KOSTEN AAN VERBONDEN.

Retourneren

Is het mogelijk om mijn bestelling te retourneren?

Ja, dit is mogelijk.

Als je niet tevreden bent met de artikelen die je hebt besteld, heb je de mogelijkheid om ze terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. 

In dit geval moet de bestelling aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. De bestelling bevat nog alle juiste onderdelen, componenten en de verpakking is precies zo aangekomen als het product.
  1. normale behandeling van het product is evident, breuk door onzorgvuldige behandeling is uitgesloten.
  2. producten waarvoor hygiëne belangrijk is, zijn grondig gereinigd voordat het retourproces begint.
  1. het product direct na ontvangst defect is bevonden.
  2. We hebben het recht om verzendkosten in rekening te brengen bij de klant.
  3. een retourzending wordt binnen 7 werkdagen verwerkt en als aan de voorwaarden is voldaan, wordt de retourzending binnen deze periode officieel worden bevestigd.

 

*We behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als we vermoeden dat de artikelen zijn gebruikt of beschadigd zijn.

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Als je bestelling voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, moet je het volgende doen om het retourproces te starten.

  • Stuur een e-mail naar: info@yourtechplug.nl
  • Zorg ervoor dat de e-mail het volgende bevat:

Bestelnummer

Reden voor de retouraanvraag

Foto van het product in geval van breuk

Voornaam + achternaam van de klant

Adres van de klant

 

Wij spreken je dan en geven je het retouradres.

Stuur de retourzending nooit naar de afzender, wij sturen je het juiste adres nadat je ons hierom gevraagd hebt. hebt gevraagd. Jij, de klant, bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending.

 

De consument heeft een herroepingsrecht overeenkomstig de volgende bepaling indien de

consument een natuurlijke persoon is die een juridische transactie aangaat voor doeleinden die niet overwegend verband houden met zijn of haar commerciële of beroepsactiviteit:

 

  1. ANNULERINGSVOORWAARDEN

Herroepingsrecht

De annuleringstermijn is 14 dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde partij die niet de vervoerder is, de laatste goederen heeft ontvangen of geaccepteerd.

 

Aangezien we met een volledig geautomatiseerd systeem werken, worden bestellingen uitgevoerd zodra ze zijn geplaatst. Daarom kunnen we het verzendproces niet onderbreken tot de levering, dus een terugbetaling is niet mogelijk na ontvangst van de goederen.

 

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons YourTechPlug hiervan op de hoogte stellen door middel van een duidelijke verklaring (bijv. per e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing dit contract te herroepen. De herroeping is voltooid wanneer wij de goederen hebben ontvangen. De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de klant.

 

Registratie van zendingen onderweg.

 

Omdat onze goederen vanuit Azië worden verzonden, kunnen er langere transittijden zijn waarover wij geen controle hebben.

geen controle over hebben. Als de goederen al onderweg naar u zijn, is annulering niet mogelijk. Gelieve wacht tot u de goederen hebt ontvangen en stuur ze dan naar ons terug. Natuurlijk kunt u ons vooraf informeren over uw annulering.

 

Om je de snelst mogelijke terugzending te garanderen, vragen we je om ons een verzendbevestiging te sturen.

 

Gevolgen van herroeping

Als je dit contract herroept, moeten we alle betalingen die we van je hebben ontvangen terugbetalen, met uitzondering van de verzendkosten (met uitzondering van extra kosten als gevolg van het feit dat u hebt gekozen voor een ander type levering dan de goedkoopste standaardlevering die door ons wordt aangeboden), onverwijld en uiterlijk binnen veertien dagen na de dag waarop wij bericht ontvangen van uw herroeping van dit contract en ontvangst van de goederen. Voor deze terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel dat u hebt gebruikt voor de oorspronkelijke transactie, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; in geen geval worden u voor deze terugbetaling kosten in rekening gebracht.

 

** ALLE RETOURZENDINGEN WORDEN OP KOSTEN VAN DE KLANT VERZONDEN NAAR ONS CENTRALE MAGAZIJN IN AZIË.